Bine aţi venit la REI FINANCE ADVISORS!

REI FINANCE ADVISORS este specializată în elaborarea şi implementarea proiectelor de investiții atat pe fonduri europene cat si pe scheme de ajutor de stat.

cuvant înainte:

Împreună vom identifica cele mai bune soluții pentru proiectul dumneavoastră, având la bază know-how-ul şi experiența REI FINANCE ADVISORS. Parteneriatul cu noi înseamnă şanse considerabile pentru obținerea fondurilor de care aveți nevoie datorită experienței echipei, unei foarte bune cunoaşteri a mecanismelor fondurilor nerambursabile, gestiunii eficiente a relației cu autoritățile publice şi rețelei puternice de contacte în domeniul financiar.

 

 

 

Testimoniale
Maria Popa
Bucuresti 2013
compania dumneavoastră a fost de un real ajutor. Există o mare diferenţă intre a obţine detalii culese de pe Internet şi cele obţinute direct de la experţi. Recomand cu caldură tuturor ce doresc să beneficieze de un real ajutor!
Marius Dinu
Iaşi 2013
am apelat la serviciile REI FINANCE ADVISORS in 2012. Astăzi, în mai puţin de un an, am reuşit să beneficiez de fondurile atat de necesare dezvoltarii afacerii mele. Mulţumesc intregii echipe REI REI FINANCE pentru calitatea serviciilor oferite.
Mateo Stefan
Bucureşti 2013
Ţin să multumesc echipei REI FINANCE ADVISORS pentru întreg ajutorul acordat. Fara expertiza şi experienta colegilor dumneavoastra cu siguranţa ascensiunea afacerii noastre devenea cu mult mai anevoioasa ori poate chiar inexistenta. Va mulţumesc si ma bucur ca pot recomanda servicii profesioniste româneşti.
Informaţii utile: hotarâri ale Guvernului Romaniei. Afla mai multe detalii aici!       |       Pentru a vizualiza Ghidul solicitantului click aici!       |