Programe de finantare pentru cogenerare de inalta eficienta

Daca esti in cautare de Programe de finantare pentru cogenerare de inalta eficienta, atunci esti in locul potrivit. La REI GROUP ne asiguram ca vom gasi impreuna cea mai buna solutie de finantare si nu doar atat. Echipa noastra de consultanti cu experienta, ce isi imbunatateste continuu competentele in domeniul investitiilor prin participarea la cursuri si conferinte prestigioase, te va ajuta sa depui un proiect corect si complet, cu sanse reale de aprobare.

Ne ocupam de conceperea si elaborarea intregii documentatii de finantare, realizand pentru tine toate actiunile necesare in acest demers, de la studii de fezabilitate si plan de afaceri, la expertiza contabila si evaluarea proiectului. Mentinem in permanenta contactul cu Autoritatea Contractanta, dar si cu tine, oferindu-ti asistenta tehnica pe toata durata implementarii proiectului si dupa finalizarea acestuia.

In ceea ce priveste Programele de finantare pentru cogenerare de inalta eficienta, mentionam Programul Operational Infrastructura Mare 2014-2020, al carui principal scop este sustinerea unei economii cu emisii scazute de carbon (eco friendly). Desigur, pe tine te intereseaza Axa 6, mai exact, obiectivul numarul 4 al acesteia: cresterea economiilor in consumul de energie primara produsa in sisteme de cogenerare de inalta eficienta. Pentru a vedea criteriile de eligibilitate pentru acest program de finantare destinat cogenerarii de inalta eficienta, precum si alte informatii utile, citeste aici.

Desigur, o vedere completa asupra acestei solutii de finantare o vei obtine luand legatura cu unul dintre consultantii nostri. Acesta iti va oferi atat detaliile necesare, cat si informatii privind modul in care se desfasoara intregul proces de alcatuire a proiectului. Asteptam cu interes sa iei legatura cu noi.

CONSULTANTA DE SPECIALITATE

Proiecte cu finanţare nerambursabilă din fonduri structurale şi ajutoare de stat