Programe de finantare din domeniul constructiilor

Dezvoltarea afacerii existente poate fi semnificativ simplificata prin atragerea de fonduri europene nerambursabile. Altfel spus, existenta Programelor Structurale si a Ajutoarelor de stat, cum sunt Programele de finantare in domeniul constructiilor, ajuta intreprinzatorii sa isi eficientizeze procesele de lucru si sa-si organizeze mai bine businessurile, contribuind in acelasi timp la dezvoltarea economica a tarii.

REI GROUP te ajuta nu doar sa identifici cel mai bun Program de finantare in domeniul constructiilor, ci iti garanteaza depunerea unor proiecte complete si corecte, care au sanse ridicate sa primeasca aprobarea finantatorilor. In alcatuirea acestora este implicata o echipa de specialisti bine pregatita, care se ocupa de colectarea tuturor datelor si de alcatuirea documentatiei specifice – de exemplu, in proiectele de finantare in domeniul constructiilor deseori sunt necesare studii de fezabilitate, care sa stabileasca principalii indicatori tehnici si economici aferenti obiectivului de investitii, iar noi asiguram realizarea acestora intr-un timp optim si intr-un mod corect.

In prezent se remarca doua surse de finantare (sau Programe de finantare in domeniul constructiilor) si anume: Programul Operational Regional – axa 2 si Schema de ajutor de stat reglementata prin Hotararea Guvernamentala 807/2014. Desigur, ambele vizeaza proiecte de cel putin 1 milion de euro, iar criteriile de eligibilitate sunt complexe. Mai multe detalii despre aceste doua surse de finantare gasesti atat pe site-ul nostru, cat si pe cele ale institutiile care le-au conceput.

In REI GROUP gasesti un partener de incredere. Permite-ne sa te ajutam sa descoperi cea mai buna solutie de finantare si sa te ajutam sa realizezi un proiect complet, care raspunde perfect cerintelor finantatorului.

CONSULTANTA DE SPECIALITATE

Proiecte cu finanţare nerambursabilă din fonduri structurale şi ajutoare de stat