Programe de finantare pentru echipamente industriale

Existenta unui numar mare de Programe de finantare pentru echipamente industriale este justificata de interesul deosebit pe care Uniunea Europeana il are in ceea ce priveste dezvoltarea domeniului productiei in statele membre. Acest domeniu amplu este unul cu un impact major asupra unei tari, astfel ca intreprinderile care il reprezinta au posibilitatea sa-si imbunatateasca activitatea accesand fonduri nerambursabile. Desigur, si statul are un interes mare in dezvoltarea acestui sector economic, de aceea vine in sprijinul intreprinzatorilor cu ajutoare de stat (un exemplu ar fi Schema reglementata prin Hotararea Guvernului 807/2014).

Desigur, pentru a putea beneficia de finantare, solicitantii au nevoie de ajutor de specialitate, atat in ceea ce priveste gasirea celei mai bune linii de finantare, cat si in ceea ce priveste elaborarea si conceperea documentatiei necesare depunerii unor proiecte corecte si complete.

Daca doresti sa stii care sunt Programele de finantare pentru echipamente industriale valabile in prezent si, mai mult, cel care se preteaza cel mai bine necesitatilor tale, la REI FINANCE ADVISORS si REI INTERNATIONAL ne asiguram ca vei obtine exact ce iti doresti – un partener de incredere, care te va ajuta pas cu pas sa obtii finantare si sa-ti dezvolti afacerea asa cum iti doresti.

Echipa noastra de consultanti cu vasta experienta iti sta la dispozitie cu toate informatiile necesare si, pe parcursul implementarii proiectului, se va asigura ca ramai in permanenta la curent cu toate modificarile si, desigur, oportunitatile care apar. Nu ezita sa ne ceri mai multe detalii.

CONSULTANTA DE SPECIALITATE

Proiecte cu finanţare nerambursabilă din fonduri structurale şi ajutoare de stat