Programe de finantare din domeniul Energiei Regenerabile

Principalul obiectiv al Programelor de finantare din domeniul energiei regenerabile concepute de catre Uniunea Europeana este de a promova o economie bazata pe consum redus de carbon, mai exact, de a proteja mediul inconjurator. Beneficiarii acestora se obliga astfel, prin obtinerea finantarilor, sa gaseasca mijloace de eficienta energetica, sa investeasca in moduri de transport eco friendly si in cele ce promoveaza energia verde.

Programul Operational Infrastructura Mare este cel care, prin axa 6, promoveaza energia curata si eficienta energetica. Atat obiectivul 1, cat si obiectivul 4 se adreseaza celor ce doresc sa contribuie la realizarea scopului principal, criteriile de eligibilitate fiind, desigur, diferite in ambele cazuri.

Pentru a decide care dintre Programele de finantare din domeniul energiei regenerabile se potriveste mai bine nevoilor tale, REI FINANCE ADVISORS si REI INTERNATIONAL iti stau la dispozitie. Te ajutam nu doar sa gasesti cea mai buna sursa de finantare, ci iti asiguram depunerea unui proiect corect, complet, alcatuit cu cea mai mare atentie, iar in cazul in care in pofida tuturor eforturilor noastre acesta nu primeste aprobare, ai garantia ca vei primi banii inapoi.

Suntem partenerii tai de la inceputul proiectului si pana la sfarsit, oferindu-ti asistenta tehnica atat pe toata perioada implementarii acestuia, cat si dupa finalizare. Oferim un pachet complet de servicii, de la studii de fezabilitate, la planuri de afaceri, cereri de finantare, intocmire dosare de achizitii, de licitatii si de cerere de plata, expertize contabile si evaluari de proiecte.

Daca doresti mai multe detalii despre Programele de finantare din domeniul energiei regenerabile valabile in momentul de fata, consultantii nostri cu vasta experienta asteapta sa ii contactezi.

CONSULTANTA DE SPECIALITATE

Proiecte cu finanţare nerambursabilă din fonduri structurale şi ajutoare de stat