Programe de finantare din domeniul IT si Comunicatii

Avansul tehnologic si inovatiile din sfera comunicatiilor sunt vitale pentru progresul economico-social. Intreprinderile mici si mijlocii care activeaza in domeniul IT si Comunicatii sunt intr-o permanenta lupta, in incercarea de a ramane competitive si pentru a sprijini economia tarii.

REI GROUP vine in sprijinul acestora, oferind servicii profesionale de consultanta in vederea obtinerii unor fonduri nerambursabile, pentru dezvoltarea afacerilor, prin intermediul unor Programe de finantare pentru IT si Comunicatii. De exemplu, POR 2.2 este gandit cu scopul principal de a imbunatati competitivitatea IMM-urilor din statele membre, prin extinderea posibilitatilor de dezvoltare a productiei si a serviciilor.

Sprijinul acestui sector de activitate este fundamental, avand implicatii favorabile in potentialul de cresterea economica nationala. Pentru ca aceste previziuni sa poata fi realizate, companiile de IT si Comunicatii au nevoie de echipamente performante, de ultima generatie, de acces la informatii si know-how extern, precum si de capital uman calificat.

Toate procedurile necesare pentru depunerea proiectului pot fi cu mult facilitate daca ne alegi ca parteneri de colaborare. Impreuna vom identifica cele mai bune solutii pentru proiectul tau, ajutandu-te astfel sa economisesti timp pretios si energie. Cere mai multe detalii.

Toate acestea pot fi sprijinite financiar de catre Uniunea Europeana cu ajutorul Programelor de finantare pentru IT si Comunicatii. Revenind la Programul Operational Regional, Axa 2, Obiectivul 2, aplicabil pentru toate regiunile tarii, cu exceptia regiunii Bucuresti-Ilfov, criteriile de eligibilitate pe care IMM-urile trebuie sa le intruneasca, printre altele, au in vedere urmatoarele aspecte: desfasurarea activitatilor cu un numar de angajati cuprins in intervalul 3 – 249, in mediul urban, si intre 50 – 249, in mediul rural, infiintarea inainte de 03.01.2018 si inregistrarea de profit in acel an (al depunerii proiectului).

CONSULTANTA DE SPECIALITATE

Proiecte cu finanţare nerambursabilă din fonduri structurale şi ajutoare de stat