Programe de finantare pentru domeniul sanatatii

Gasirea Programelor de finantare din domeniul sanatatii poate fi semnificativ facilitata cu ajutorul consultantilor nostri cu experienta. La REI FINANCE ADVISORS si REI INTERNATIONAL, sau, pe scurt, la REI GROUP, ai la dispozitie o echipa competenta, cu o experienta de peste 10 ani in oferirea de consultanta pe Fonduri Structurale si Ajutor de stat.

In primul rand, te vom ajuta sa gasesti cea mai buna solutie de finantare si iti vom oferi toate informatiile necesare cu privire la derularea procesului. Apoi, te vom ajuta sa castigi timp pretios si energie, luand in sarcina noastra alcatuirea proiectului, de la intocmirea documentatiei de finantate si identificarea avizelor/documentelor cerute de catre finantator, la urmarirea cu atentie a modului in care se dezvolta proiectul. Tot pentru a asigura rezultatele dorite, pe toata durata implementarii proiectului vom mentine legatura cu Autoritatea Contractanta.

Dintre Programele de finantare din domeniul sanatatii mentionam doar Programul Operational Regional, axa 2, si Schema de ajutor de stat reglementata prin Hotararea Guvernamentala nr. 807/2014. Desigur, pentru a putea obtine fonduri este necesar sa indeplinesti criteriile de eligibilitate, astfel ca este necesar sa ai certitudinea depunerii unui proiect corect, atent conceput.

Suntem alaturi de tine de la inceput pana la final. Te ajutam sa gasesti cea mai buna sursa de finantarea si ne asiguram ca intregul proces de alcatuire a documentatiei va fi realizat cu seriozitate si profesionalism. Asteptam cu drag sa iti oferim toate informatiile de care ai nevoie.

CONSULTANTA DE SPECIALITATE

Proiecte cu finanţare nerambursabilă din fonduri structurale şi ajutoare de stat