Programe de finantare pentru zona de servicii

Programele de finantare pentru zona de servicii existente in prezent au ca obiectiv principal cresterea competitivitatii economice. Programul Operational Regional 2014-2020, de exemplu, cuprinde mai multe axe ce urmaresc atingerea unor obiective diverse, de la promovarea transferului tehnologic, la imbunatatirea competitivitatii intreprinderilor mici si mijlocii, sprijinirea dezvoltarii urbane durabile si imbunatatirea infrastructurii educationale. Axa 2, ce vizeaza imbunatatirea competitivitatii in sectorul intreprinderilor mici si mijlocii, se adreseaza celor ce doresc sa investeasca printre altele si in construirea si extinderea spatiilor de productie si servicii.

Existenta Programelor de finantare pentru zona de servicii ajuta cu mult in special micile intreprinderi. Cei ce doresc proiecte de cel putin 1 milion de euro si vor sa gaseasca cea mai buna sursa de finantare, pot apela cu incredere la serviciile pe care le oferim. La REI GROUP nu promitem proiecte cu sanse de aprobare de 100% deoarece stim ca pot surveni oricand modificari in proces, de aceea tinem sa mentionam inca de la inceput faptul ca, in caz de neaprobare, suma investita va fi restituita. In schimb, garantam depunerea unor proiecte complete si corecte, atent alcatuite, precum si asistenta tehnica de calitate, atat pe durata implementarii, cat si dupa.

Doresti sa stii care dintre Programele de finantare pentru zona de servicii se preteaza cel mai bine nevoilor tale? Ia legatura cu unul dintre consultantii nostri si permite-ne sa te ajutam sa iti atingi telurile.

CONSULTANTA DE SPECIALITATE

Proiecte cu finanţare nerambursabilă din fonduri structurale şi ajutoare de stat