fbpx

Programe de finantare pentru turism

Interesul crescut al Uniunii Europene pentru dezvoltarea turismului in statele membre este transpus in Programele de finantare pentru turism, cum ar fi, de exemplu, Programul Operational Regional 2014-2020. Acesta este structura pe 11 axe principale, axa 2 fiind una dintre cele mai importante, datorita faptului ca vizeaza dezvoltarea economiilor regionale, prin sprijinirea intreprinderilor mici si mijlocii care activeaza in domeniul productiei si al serviciilor. Unul dintre aceste servicii este turismul, o arie a carei organizare influenteaza covarsitor dezvoltarea economica a unei tari.

Ca promotor al globalizarii si factor al dezvoltarii durabile, turismul este o ramura foarte dinamica a economiei, care se adapteaza permanent la schimbarile civilizatiei contemporane, integrandu-se complet in conceptul general al dezvoltarii nationale. Multiplicarea si diversificare formelor de turism necesita investitii financiare considerabile, pentru ca firmele care activeaza in acest sector sa poata contribui la cresterea economica a tarii per ansamblu.

Cauti un Program de finantare pentru turism, dar nu stii de unde sa incepi? La REI GROUP te putem ajuta sa obtii, cat mai simplu si rapid, fondurile necesare dezvoltarii afacerii tale.

Cu ajutorul echipei noastre de experti, cei care vor proiecte de minimum 1 milion de euro vor beneficia de consultanta de specialitate si de asistenta in intocmirea documentelor necesare, complete si corecte, pentru depunerea proiectelor.

In cazul in care ai nevoie de mai multe detalii despre Programele de finantare pentru turism existente in prezent sau stii deja ce sursa de finantare ti se potriveste, insa doresti un partener de incredere care sa te ajute in elaborarea unui proiect complet, nu ezita sa ne ceri ajutorul.

CONSULTANTA DE SPECIALITATE

Proiecte cu finanţare nerambursabilă din fonduri structurale şi ajutoare de stat