Consultanta Fonduri Europene

Acces rapid la informatii de calitate.
Asistenta tehnica pe toata durata implementarii proiectului

Accesarea fondurilor europene se poate dovedi o provocare pentru beneficiari, indiferent de categoria din care acestia fac parte. In prezent, exista posibilitati de finantare pentru multiple profiluri de beneficiari, de la intreprinderi mici si mijlocii, la ONG-uri, cercetatori si fermieri, pana la organismele publice.

De exemplu, prin POIM 6.4 pot beneficia de finantare societatile din industria extractiva si din industria prelucratoare definite conform CAEN Rev.2, constituite conform Legii 31/1990 privind societatile, ce pot dovedi un necesar util de energie termica pentru procesele industriale cu o durata de minim 4.000 h/an, si nu numai. Mai multe detalii despre acest Program se pot gasi aici.

Cine este clientul REI FINANCE ADVISORS si REI INTERNATIONAL?

Dat fiind pachetul complex de servicii pe care il oferim si particularitatile activitatii noastre, ne rezervam dreptul de a ne selecta clientii. Pentru a castiga timp pretios, mentionam inca de la inceput faptul ca ne axam doar pe anumite tipuri de proiecte, mai exact, pe cele ce doresc sa atraga sume mari – proiecte de cel putin 1 milion de euro.

Fara ajutor de specialitate, accesul la fonduri poate fi semnificativ ingreunat, obiectivul principal al companiilor de consultanta pentru fonduri europene, deci implicit si al nostru, fiind astfel cel de a asigura solicitantului sanse reale ca proiectul sau sa fie aprobat.

Serviciul de Consultanta pentru fonduri europene este complex si nu vizeaza doar oferirea informatiilor necesare obtinerii finantarii. In primul rand, solicitantul intra in legatura cu un consultant cu vasta experienta, care va culege toate informatiile necesare, urmand ca mai apoi sa se identifice cea mai buna sursa de finantare. Dupa gasirea acesteia, solicitantul va fi in permanenta informat cu privire la posibilitatile si conditiile de finantare, eventualele intrebari cu privire la sursa aleasa primind in cel mai scurt timp raspunsuri pertinente.

Serviciile de Consultanta pentru fonduri europene – elaborarea si conceperea documentatiei de finantare

Dupa realizarea primului pas, gasirea sursei potrivite de finantare, urmeaza colectarea tuturor datelor necesare intocmirii documentatiei de finantare, identificarea avizelor si a documentelor cerute de Program. Apoi, are loc compunerea documentatiei tehnice si adaptarea informatiilor astfel incat sa se preteze cerintelor publicate in ghidul solicitantului.

Elaborarea si conceperea documentatiei de finantare, ce cuprinde atat identificarea obiectivelor si justificarea necesitatilor, cat si detalierea actiunilor specifice necesare, cad tot in sarcina companiei care ofera consultanta. Altfel spus, la REI FINANCE ADVISORS si REI INTERNATIONAL ne asiguram ca documentatia de finantare respecta criteriile de eligibilitate impuse de finantator si ca proiectul va fi aprobat – oferim servicii pentru studii de fezabilitate, planuri de afaceri, cereri de finantare etc.

Consultanta pentru fonduri europene – asistenta tehnica atat pe durata implementarii proiectului, cat si dupa

La REI FINANCE ADVISORS si REI INTERNATIONAL ne asiguram ca, pe parcursul implementarii proiectului, solicitantul va beneficia de asistenta de specialitate. Pe langa informarea periodica cu privire la conditiile de finantare si posibilele modificari, asiguram si asistenta pentru depunerea documentatiei, in timp util si in conditiile cerute de catre finantator, mentinerea legaturii cu Autoritatea Contractanta pana in momentul finalizarii proiectului si asistenta tehnica dupa implementarea si finalizarea proiectului.

Practic, cand vorbim de Consultanta pentru fonduri europene ne referim la un pachet complet de beneficii, ce asigura solicitantului nu doar sanse mari ca proiectul de finantare sa fie aprobat, ci si un proces simplu, rapid si confortabil, in care acesta va fi in permanenta in contact cu unul din consultantii nostri.

Tot pentru ca ne dorim sa asiguram obtinerea celor mai bune rezultate, pentru cei care solicita cofinantare prin credit bancar, datorita colaborarii pe termen lung cu companii bancare si nebancare, le asiguram mijlocirea obtinerii creditelor in conditii avantajoase.

CONSULTANTA DE SPECIALITATE

Proiecte cu finanţare nerambursabilă din fonduri structurale şi ajutoare de stat